Contact

Kitesurfen op Terschelling

Kitesurfschool Seven Oceans

Rozenland 1 

8891 JB Midsland Terschelling

0612821944

Email: info@sevenoceans.nl

Rekening nr: NL04 RABO 0134 7654 78

BTW nr: NL001451675B90

KvK: 54825466

Over ons

Na jaren van les geven voor andere scholen ben ik in 2019 helemaal zelfstandig de kitesurfschool gaan doen op Terschelling. Veel zal er niet veranderen aan de lessen, alleen nieuw materiaal en nieuwe merken. We gaan werken met oa Nobile en ION.

Meer dan 15 geleden heb ik zelf het kitesurfen ontdekt en Terschelling is wel een van de mooiste plekken om het te leren en daarna zelfstandig te beoefenen, een mooie vlak waters spot op de Waddenzee: het Groene Strand en daarnaast kilometers speelruimte op de Noordzee kant van het eiland. Zo’n 10 jaar geleden heb ik mijn instructeurs papieren gehaald bij het Watersportverbond en les gegeven in Mexico, Nieuw-Zeeland en natuurlijk op Terschelling. In die 15 jaar heb ik mij ook voor de andere surfers ingezet op het eiland als bestuurslid en secretaris voor de lokale surfclub en als spotbeheerder voor de Nederlandse Kitesurf Vereniging. Tegenwoordig mag je zonder vergunning/ontheffing kitesurfen op de Noordzee en hebben we gelukkig het Groene Strand kunnen behouden als kitesurfspot voor iedereen.

Hopelijk kan ik jullie ook enthousiast maken voor deze mooie watersport en het jullie op een veilige en leuke manier aanleren.

Wil je meer weten over de kitesurflessen op Terschelling, downwinders of al een les boeken? Kijk dan gerust verder op de website.

Je kan ons natuurlijk ook bellen of een appje sturen: 06-12821944

Tot later op het water!!!

Klaas Smit