Handige links voor een geslaagd verblijf op Terschelling, meer informatie over het kitesurfen en links naar de beste weer sites voor je laatste wind updates.

Accommodaties

Oceaan

Oceaan is een gezellig 2 persoonshuisje aan de rand van het dorp West-Terschelling. Het ligt aan de voet van Seinpaalduin met daarachter direct het Groene strand en de zee. 

Hotel Schylge

WestCord Hotel Schylge ligt in het dorp West-Terschelling, aan de haven. Het beschikt over een overdekt zwembad, wellnessfaciliteiten en ruime accommodaties met een eigen balkon.

Hotel Nap

Hotel NAP, op slechts 3 minuten lopen van de veerhaven aan de voet van de vuurtoren Brandaris, is een van de oudste hotels op Terschelling. De uitbaters van hotel NAP bieden bezoekers op Terschelling al meer dan twee eeuwen logies en gastvrijheid.

Camping de Kooi

Camping de Kooi is fraai gelegen op het eiland tussen de dorpen Midsland en West-Terschelling. De dorpen, het strand en het wad zijn goed per fiets te bereiken. Het kampeerterrein ligt rustig en ruim temidden van bos en duin, naast een duinmeertje waarin gezwommen kan worden

Surf & Kitesurf

Jonker Watersport

Alles voor op en in het water kan je bij Jonker vinden, vlak bij de jachthaven van Terschelling.

Surfclub Terschelling

De surf vereniging van Terschelling met alle local info voor kite, wind en golfsurfers

Hanglos

Alle ins en outs over het kitesurfen vind je op deze website. Het laatste nieuws over de kitesurf wereld en een actief forum voor al je vragen.

Kitestart

Start pagina over kitesurfen met allerlei handige links over materiaal, vakanties en nog veel meer.

Nobile Kiteboarding

De website van Nobile, voor kites, boards en andere kitesurf gear om je kitesurf carriere te beginnen.

ION

Alles om je aan te kleden voor je kitesurf sessies, wetsuits, trapezes, jassen en meer